Hoteller

Annonse:

Hotell Scandic Tromsø

Scandic Tromsø

Hotell Scandic Tromsø har en sentral beliggenhet i Tromsø, i nærheten av byens flyplass. De fleste av Tromsøs attraksjoner ligger innen 5 km fra hotell Scandic Tromsø. Du kan ta deg en kort spasertur til verdens nordligste botaniske hage eller ta bussen til attraksjoner som Polaria, Ishavskatedralen og Fjellheisen. Spill golf på Tromsø golfklubb som ligger en 40 minutters biltur fra hotellet.

Scandic Ishavshotell

Scandic IshavshotellScandic Ishavshotel har en unik beliggenhet på kaien i Tromsø sentrum. Det er enkelt å komme seg hit, da busstasjonen er nær og flyplassen bare 5 km. unna. Tromsø er uten tvil en av verdens vakreste byer. Hotellet vårt har fantastisk utsikt over havnen, Ishavskatedralen og Tromsdalen. Med beliggenhet helt på enden av kaien, har nesten alle rommene fantastisk utsikt.

Quality Hotel Saga

Quality-Hotel-Saga Ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og fly-bussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Clarion Collection Hotel Aurora

Hotel-AuroraPå Clarion Collection Hotel Aurora bor du på hotell i Tromsø som ligger på bryggekanten med utsikt mot Ishavskatedralen. Her kan du kose deg i boblebadet på taket og komme ned til kveldsmat om du vil – det byr hotellet på.

Annonse: